Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδου - Lagkadás

Super mum

Μάιος, ο μήνας της Μητέρας! Αν αναλογιστεί κανείς πόσες φορές την ημέρα λέμε τις λέξεις "μάνα", "μητέρα", "μανούλα", "μαμά" αλλά και τις φορές που αναζητούμε τη μητέρα μας για να μας λύσει οποιαδήποτε απορία ή να μας βοηθήσει σε ό,τι κάνουμε, θα αντιληφθεί τις "υπερδυνάμεις" που αυτή διαθέτει. Έτσι, ενόψει της γιορτής της μητέρας τη δεύτερη Κυριακή του Μάη και θέλοντας να τιμήσουμε όλες τις μητέρες διοργανώνουμε έναν πρωτότυπο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!

Πιο συγκεκριμένα, θέλουμε οι μαθητές και μαθήτριές μας να ζωγραφίσουν τη Μαμά τους με τη μορφή Σούπερ Ηρωίδας, βάζοντας όλη τους τη φαντασία και σκεπτόμενοι όλα όσα κάνουν με αγάπη εκείνες για εμάς. Επίσης, μπορούν αν θέλουν να γράψουν και 1-2 προτάσεις (στα αγγλικά) στη ζωγραφιά σας, που να μιλούν για την αγαπημένη τους μαμά.

Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 12/05/2023 και είναι προαιρετικό.

Πως θα αναδειχθεί, όμως, ο μεγάλος νικητής;

Κάθε ζωγραφιά που θα λαμβάνουμε θα την αναρτούμε στη σελίδα μας στο facebook. Εκεί, θα επισκέπτονται τα παιδιά, οι γονείς, οι φίλοι και όποιος άλλος επιθυμεί και θα αφήνουν ένα σχόλιο στη ζωγραφιά* που τους αρέσει περισσότερο (π.χ. "Μπράβο!", "Καταπληκτική ζωγραφιά!"). Με άλλα λόγια, ένα σχόλιο ισούται με μία ψήφο (κοιτάξτε τους κανόνες). Η ζωγραφιά που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα σχόλια ως την Κυριακή 14/05/2023 θα αναδειχθεί ως νικητήρια. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 19/05/2023.

Και φυσικά... Υπάρχει δώρο έκπληξη τόσο για τον/την νικητή/νικήτρια της ζωγραφιάς όσο και για τη Σούπερ Μαμά (Super Mum) που θα απεικονίζεται σε αυτή!!!

Σημαντικοί κανόνες συμμετοχής:

  1. Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ανά λογαριασμό facebook στην κάθε ζωγραφιά.
  2. Μπορούν να ψηφίζουν (δηλαδή να σχολιάσουν) όσες ζωγραφιές επιθυμούν.
  3. Μπορούν να ψηφίσουν και τον εαυτό τους.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σχόλιο θα πρέπει να γίνει στη ζωγραφιά που τους αρέσει και όχι στην ανάρτηση. Δηλαδή, κάνουμε κλικ στις ζωγραφιές και μόλις δούμε αυτή που μας αρέσει γράφουμε ένα σχόλιο.