Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδου - Lagkadás

Γιατί να επιλέξω τα φροντιστήρια Μανωλούδη

Η επιλογή του σχολείου είναι το σημαντικότερο γεγονός στη ζωή κάθε παιδιού , πριν επιλέξετε το σχολείο του παιδιού σας επισκεφτείτε πρώτα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ ΜΕΛΙΣΣΑ. Αρχίσαμε τη λειτουργία μας το 1994. Από τότε η παρουσία μας και η προσφορά μας στο χώρο της παιδείας είναι αδιάκοπη και υποδειγματική, με διάκριση και πιστοποίηση ποιοτικού εκπαιδευτικού έργου όλα αυτά τα χρόνια, βραβεύσεις μαθητών και πάντα Α Ρ Ι Σ Τ Α αποτελέσματα.

Έμπειροι δάσκαλοι

Το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας μας είναι πως οι καθηγήτριες μας μπορούν και γίνονται ένα με τα παιδάκια μας, με υπομονή και αγάπη. Στα σχολεία μας όλα τα μαθήματα γίνονται με την φροντίδα αλλά και την προσωπική εργασία της κ. Μανωλούδη και με βάση τις ιδιαίτερες ικανότητες του κάθε μας μαθητή. Η εκπαιδευτική ομάδα των σχολείων μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους καθηγητές, με πολυετή πείρα, δραστήριους αλλά κυρίως εκπαιδευτικούς με όραμα. Η συνεχής μετεκπαίδευση των καθηγητών αποτελεί μέρος της μεθοδικότητας και της εντατικής προσπάθειας των σχολείων μας για την παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών. Πάνω απ' όλα, έχουν όρεξη γι' αυτό που κάνουν και το μεταδίδουν! Αξίζει να τους γνωρίσετε.

Φροντιστήριο Λαγκαδά

Με πολλή αγάπη και μεράκι διαμορφώσαμε μία σύγχρονη Εκπαιδευτική Φωλιά, επί της οδού Πολυτεχνείου 8 στο Λαγκαδά.

Πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό χώρο που να ικανοποιεί τα υψηλά δεδομένα ποιότητας που επιδιώκουμε για τους σπουδαστές, τους συνεργάτες και το προσωπικό μας. Μία σύγχρονη κατασκευή που καλύπτει τις αυξημένες απαιτήσεις μας σε χώρους και υποδομές ώστε να συνεχίσουμε την καταξιωμένη πορεία των 27 ετών που μας διακρίνουν.

Οι χώροι και οι αίθουσες διδασκαλίας των σχολείων μας είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με όλους τους κανόνες της σύγχρονης παιδαγωγικής και τις πιο υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας

Φροντιστήριο Λαγυνά

 Το κεντρικό μας σχολείο, το οποίο βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο των Λαγυνών είναι ένα ξεχωριστό και μοναδικής αισθητικής εκπαιδευτικό κέντρο ξένων γλωσσών. Πρόκειται για ένα χώρο με αυθεντικό στυλ. Καθετί που κοσμεί το χώρο είναι επιλεγμένο μοναδικά, με αγάπη και φροντίδα. Τα χρώματα στους τοίχους, οι πίνακες που τους κοσμούν, τα μοντέρνα έπιπλα σε συνδυασμό με την παλιά κομψή διακόσμηση ενσαρκώνουν τη δημιουργική ένωση δύο διαφορετικών εποχών... Ένας χώρος που σε κερδίζει από τη πρώτη στιγμή, εκκεντρικός και εμπνευσμένος

Επικοινωνια

Βρείτε μας στη διεύθυνση

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μανωλούδη

Μεγάλου Αλεξάνδρου, 57200, Λαγυνά

Πολυτεχνείου 08, 57200, Λαγκαδά

manoloudilanguageschools@gmail.com

Καλέστε μας

2394024142 & 6977007116