Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδου - Lagkadás

Εμείς

Η ανάπτυξη του παιδιού σας είναι προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για το υψηλής ποιότητας πρόγραμμα σπουδών που παρέχουμε, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και την προσέγγισή μας.

Η φιλοσοφία μας 

Αρχίσαμε τη λειτουργία μας το 1994 και δημιουργήσαμε έναν ξεχωριστό εκπαιδευτικό χώρο που να ικανοποιεί τα υψηλά δεδομένα ποιότητας που επιδιώκουμε για τους σπουδαστές, τους συνεργάτες και το προσωπικό μας. Γονείς και μαθητές αγκάλιασαν την προσπάθειά μας αυτή, γεγονός που μας δίνει δύναμη και κίνητρο να προσπαθούμε κάθε χρόνο για το καλύτερο. Σκοπός μας είναι πρωτίστως τα παιδιά ν' αγαπήσουν την ξένη γλώσσα και να τη βιώσουν με όλες τις αισθήσεις τους. Αυτό γίνεται μέσα από διαλόγους, μουσική και τραγούδι, μίμηση, κατασκευές και ζωγραφιές, και διαδραστικό παιχνίδι. Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στα σχολεία μας και στον υπέροχο κόσμο του fun learning.

Οι χώροι μας

Οι χώροι και οι αίθουσες διδασκαλίας των σχολείων μας είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με όλους τους κανόνες της σύγχρονης παιδαγωγικής και τις πιο υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον καθώς οι καλαίσθητες, άνετες και ασφαλής αίθουσές μας συμβάλλουν στην ενίσχυση της ψυχολογίας του μαθητή και βελτιώνουν την απόδοσή του. 

Επιτυχίες 

Οι μαθητές των σχολείων μας συμμετέχουν εξετάσεις γλωσσομάθειας σε διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης. Αμέτρητα τα πτυχία με ένδειξη Distinction (ανώτερη βαθμολογία) και Merit!! Το πιο σπουδαίο είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς πέτυχαν το στόχο τους ένα με δύο χρόνια νωρίτερα και χωρίς θερινά μαθήματα, ελαφρύνοντας οικονομικά την οικογένειά τους, ενώ με τα αποτελέσματα των μεγάλων αλλά και των λιλιπούτειων μαθητών μας φουσκώνουμε από υπερηφάνεια καθώς το Merit και Distinction το συναντάμε σχεδόν παντού!