Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδου - Lagkadás

Summer 2024

Γιατί να επιλέξεις εμάς και για τα καλοκαιρινά μαθήματα!

Το καλοκαίρι προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να εμπλουτίσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες σε ένα διασκεδαστικό και διαφορετικό περιβάλλον. Οι Manoloudi Language Schools προσφέρουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την καλοκαιρινή περίοδο, με ιδιαίτερη έμφαση στο project "Follow the Bee", το οποίο είναι σχεδιασμένο για μαθητές από Pre junior έως B junior.

Γιατί να επιλέξετε καλοκαιρινά μαθήματα στα Manoloudi Language Schools:

  1. Ποιοτική Εκπαίδευση: Οι Manoloudi Language Schools είναι γνωστές για την ποιότητα της εκπαίδευσης και τον έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό τους. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να καταστήσει την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας πιο διασκεδαστική και διαδραστική.

  2. Ευέλικτο Πρόγραμμα: Τα μαθήματα προσφέρονται σε ευέλικτα ωράρια, επιτρέποντας στους μαθητές να συνδυάσουν την εκπαίδευση με άλλες καλοκαιρινές δραστηριότητες.

  3. Ενίσχυση της Αυτοπεποίθησης: Το καλοκαιρινό πρόγραμμα βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν αυτοπεποίθηση στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας μέσα από παιχνίδια, ομαδικές δραστηριότητες και πρακτικές εφαρμογές.

Γιατί τα παιδιά από Pre junior έως B junior να συμμετέχουν στο καλοκαιρινό project "Follow the Bee":

  1. Διαδραστική Μάθηση: Το project "Follow the Bee" είναι διαδραστικό και επικεντρώνεται στην εκμάθηση μέσω παιχνιδιών και δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη φύση και την οικολογία, προσφέροντας μια εμπειρία μάθησης που είναι ταυτόχρονα εκπαιδευτική και διασκεδαστική.

  2. Ανάπτυξη Νέων Δεξιοτήτων: Τα παιδιά θα αναπτύξουν γλωσσικές δεξιότητες και θα εξοικειωθούν με οικολογικές έννοιες, καθώς η δομή του project τους επιτρέπει να εξερευνήσουν νέες ιδέες και πληροφορίες.

  3. Ενθάρρυνση της Ομαδικής Εργασίας: Μέσω της συμμετοχής στο "Follow the Bee", τα παιδιά μαθαίνουν τη σημασία της συνεργασίας και της ομαδικής εργασίας, δεξιότητες που είναι όχι μόνο χρήσιμες για τη γλωσσική τους ανάπτυξη αλλά και για την κοινωνική τους συμπεριφορά.

Η συμμετοχή στα καλοκαιρινά μαθήματα και στο πρόγραμμα "Follow the Bee" στα Manoloudi Language Schools αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους νεαρούς μαθητές που επιθυμούν να βελτιώσουν την αγγλική τους ενώ παράλληλα απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους με δημιουργικό και εμπλουτιστικό τρόπο.